​Carmen Ortuño nova presidenta de la Vocalia de Jubilats d'Arenys

L'assemblea ordinària de la Vocalia de Jubilats d'Arenys ha escollit per una gran majoria dels assistents l'única llista que es presentava
|

Aquesta tarda, l'assemblea ordinària de la Vocalia de Jubilats d'Arenys ha escollit per una gran majoria dels assistents l'única llista que encapçalava la Carmen Ortuño. Ortuño agafa el relleu a Jaume Barangé que aquests darrers quatre anys ha estat qui ha dirigit l'entitat i que ara ho deixa sense optar a la reelecció per tenir més temps per poder dedicar-se a altres projectes personals.


 MG 1351aCarmen Ortuño, nova presidenta de la Vocalia de Jubilats d'Arenys. Foto Xavi Salbanyà.


Barangé li ha tocat viure tot aquest temps de pandèmia cosa que li ha impedit portar a bon port diferents projectes que tenia en cartera. Així ho ha resumit en el seu discurs de comiat a l'assemblea d'aquesta tarda que s'ha celebrat al local social del carrer de Sant Josep.

D'altra banda, Ortuño en el seu parlament com a nova presidenta ha destacat que s'havia presentat a l'elecció perquè ningú més hi optava i recolzada pels seus companys de junta va accedir a presentar-se per amor i pel que representa l'entitat. També ha demanat als socis assistents la màxima col·laboració per poder tirar endavant la Vocalia.


 MG 1326a

Assemblea Ordinària de la Vocalia aquesta tarda - Foto: Xavi Salbanyà


La nova junta de caràcter continuista està formada per: Carmen Ortuño (presidenta), Pilar Tutó (sots-presidenta), Enric Aguiló (secretari), Ramon Agulló (tresorer), Carmen Arbusa, Mª Angels Estevez i Dolores Hinojosa (vocals). L'assemblea que ha estat seguida per un vint-i-dos per cent dels socis ha acabat amb un refrigeri per celebrar-ho.