​Els coets seran els protagonistes a la conferència d'avui al Calisay

​Anirà a càrrec d'Alba Badia, de l'associació 'Cosmic Research' vinculada a la UPC de Terrassa
|

Avui dissabte 5 de març a la sala d'actes del Centre Cultural Calisay es portarà a terme la conferència ‘Cosmic Research, coets universitaris’ a càrrec d’Alba Badia, que forma part d’una associació d’estudiants universitaris vinculada amb la UPC de Terrassa i anomenada Cosmic Research. La xerrada inclosa en el Xè Cicle de Conferències d'Astronomia, compta amb el suport de l’Ajuntament d’Arenys de Mar i l’Institut Els Tres Turons. 


IMG 6250



L’agenda ha pogut parlar amb Badia i comenta que aquesta associació, té com a missió desenvolupar coets suborbitals a baix cost pel benefici de la societat. Per tant, dissabte, aquesta xerrada donarà respostes del perquè els coets són necessaris i explicarà aspectes d’aquesta missió. Des de l’any 2016 han llançat més de trenta-sis coets, sobresortint el del 30 de novembre

de 2021, anomenat Bondar, que va arribar a 7,6 kilòmetres, convertint-se en el coet més potent de la història de Catalunya i el més potent desplegat per estudiants al nostre país.


Una conferència per motivar, explicar, divulgar i illusionar a les noves generacions, ja que aquests coets són clau de l’entramat de la societat i de la tecnologia que ens envolta.