Un retrat de Joan Manel Salichs seleccionat pel concurs ModPortrait 2021

"El dilema de la joventut" serà exposada al Palau de Caixa Rural d'Aragó a Saragossa a la primavera i al Museu Europeu d'Art Modern a l'estiu
|

El pintor arenyenc Joan Manel Salichs ha estat seleccions amb el quadre "El dilema de la joventut" per exposar en el Palau de Caixa Rural d'Aragó a Saragossa del 15 d'abril al 17 de juny del 2022 en el marc del concurs de retrats ModPortrait 2021. A més, aquesta obra de Salichs també es podrà veure al Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) de Barcelona durant els mesos de juliol i agost. Aquest diumenge 6 de març s'ha reunit el jurat per decidir les obres premiades en les diferents categories, però encara no n'ha transcendit el veredicte. 


Salichs2


Salichs ja va exposar al MEAM el passat mes d'octubre en el marc de l'11è Concurs Internacional de Pintura i Escultura Figuratives 2021 de la Fundació de les Arts i els Artistes i del 15è Saló Internacional ARC d’Art Renewal Center. En aquella ocasió, el jurat va atorgar un Primer Premi, vuit Esments d'Honor i vuitanta-una Obres Seleccionades en la categoria de pintura. En la categoria d'escultura s'han atorgat set Esments d'Honor i trenta-una Obres Seleccionades. Entre les obres seleccionades hi havia un retrat de Joan Manel Salichs.