​Els Mossos d'Esquadra detenen un home per dos furts i un robatori violent dins l’estació d’Arenys

​L'arrestat es col·locava darrere la víctima i introduïa la mà a la butxaca per endur-se el telèfon mòbil
|

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació d'Arenys van detenir el passat 10 de març un home de 18 anys, com a presumpte autor de dos furts i un robatori amb violència i intimidació comesos a l’interior de l'estació de trens d'Arenys de Mar. El primer fet es remunta al mes de gener, quan l’arrestat es va acostar per l'esquena a una dona que entrava a l'ascensor de l'estació. La víctima va notar com el jove li donava una petita empenta abans de marxar ràpidament. Poc després, va adonar-se que li havien sostret el telèfon mòbil.


Estació d'Arenys de Mar 02 2018


Pocs dies després, una dona va denunciar que havia patit un furt que coincidia en el modus operandi del primer fet. La víctima passava per la màquina de sortida de l'estació quan un jove se li va apropar molt i li va sostreure el mòbil. En el darrer cas, que es va produir el 10 de febrer, la víctima sortia de l'estació per les màquines de control i, en el moment de passar el bitllet, un jove la va empentar amb força. Després de sostreure el mòbil, va saltar per sobre les màquines i va fugir corrents de l'estació.


La Unitat d'Investigació de la comissaria d'Arenys de Mar es va fer càrrec de la investigació. Gràcies als indicis van determinar que era el mateix jove qui havia sostret els telèfons mòbils i el van identificar. El detingut, que té antecedents, va passar a disposició judicial davant el Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Arenys de Mar. L'autoritat judicial va decretar llibertat amb càrrecs pel detingut.