Detinguda una treballadora externa d'una residència d'Arenys de Mar per estafar un avi

La investigació dels Mossos d'Esquadra sosté que la dona presumptament hauria fet 40 ​operacions fraudulentes per un import de 3.454 euros
|

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat, 4 de març,  una dona, de 45 anys, com a presumpta autora d'un delicte d'estafa. A principis de febrer un familiar d'un avi, ingressat en una residència d'Arenys de Mar, va denunciar que havien detectat moviments fraudulents en el seu compte per pagaments en establiments de la comarca. L'home, arran d'un accident, estava reclòs i no havia sortit en cap moment. 


Captura de Pantalla 2022 03 17 a les 10.16.48

La presumpta autora va ser detinguda divendres 4 de març. Foto: Google Street View. 


Els investigadors van comprovar que s'havien fet 40 operacions fraudulentes amb la targeta bancària associada al seu compte des de mitjans de desembre, poc després d'ingressar en la residència. En total, entre compres i reintegraments en efectiu, sumava un import de 3.454 euros. Durant la fase d’investigació els agents van aconseguir identificar la persona que estava utilitzant la targeta, una dona de mitjana edat. Amb els indicis recopilats van poder determinar que es tractaria d'una treballadora externa de la residència. Per ara, no ha transcendit de quina residència es tracta. 


Tot apunta que, aprofitant l’estat de la víctima, li hauria sostret la targeta i també hauria obtingut el codi pin. Finalment, els agents la van detenir el passat divendres com a presumpta autora d'un delicte continuat d'estafa. Després de declarar a comissaria va quedar en llibertat amb càrrecs amb l'obligatorietat de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerida.