Rafel Mollar presenta el seu llibre de les maratons a l’Ateneu Arenyenc

​La presentació comptarà amb el maratonià arenyenc, Manuel Piquera, i el periodista esportiu de TV3 i corredor de fons, Arcadi Alibés
|

El dissabte 19 de març es presentarà "50 maratons! I, ara… què em contes?", llibre escrit per Rafel Mollar a l’Ateneu Arenyenc. Un acte que tindrà la participació del mateix escriptor junt amb Manuel Piquera, maratonià de la Penya Apa Anem-hi d’Arenys de Mar i Arcadi Alibés, periodista esportiu de TV3 i corredor de fons amb més de cent cinquanta maratons i una font d’inspiració per al mateix escriptor. L’acte, a les 19 de la tarda serà presentat per Lluís Montmany, president de l’Ateneu Arenyenc.


Image 6487327


L’any 2020 va publicar aquest llibre, dos anys que ha donat per a molt, el tercer que escriu, on narra l’experiència com a corredor de maratons en països de tots els continents. La marató segons en Rafel Mollar és esforç, constància, patiment, resistència, però alhora té un moment sublim quan arribes a meta després de 42 km i posteriorment arriba el benestar mental.


Aquest llibre són històries de maratons seves, també de dinou contes de personatges ficticis amb elements en comú amb el lloc on es corre la marató. Aquests personatges són esbojarrats i divertits que es diuen ‘Constitucional’. És un llibre de ficció, d’esport, també té l’element del dietari, cròniques, autobiogràfic i sociològic, ja que a cada lloc on va a córrer mira aquests elements característics de la zona. Un viatge que començava un 26 de març de 2006 amb la marató de Barcelona fins a arribar al 3 de novembre amb la mítica marató de Nova York. Cinquanta maratons i un recorregut per tot el món.