L'Ajuntament contractarà un conserge per a la tercera pista d'entrenaments

​El projecte de reparació de la coberta del pavelló podria incorporar-hi la instal·lació de plaques solars
|

La setmana passada, a la sala noble del Calisay, es va realitzar el Consell Municipal d’Esports amb la participació de diferents entitats esportives de la vila i la Regidoria d’Esports. La reunió tenia diversos punts a tractar, després d'haver-se suspès en dues ocasions prèvies. La de febrer, per exemple, es va suspendre per part del regidor del PSC, Jordi Muñiz, ja que considerà que no es va fer seguint els reglaments dins el termini i en la forma escaient i que calia fer-ho segons les ordenances.


IMG 4188

La tercera pista fa mesos que està encallada, pendent de l'alta del comptador de la llum. 



Així es va convocar de nou per a dimecres 9 de març i un dels punts principals era en quin moment es trobava la tercera pista. Com ja hem anat informant en diferents edicions de L’Agenda, la construcció d’aquest nou equipament va associat a diferents problemàtiques. L'obra ha tingut problemes amb l’empresa constructora, amb falta de materials i posterior endarreriment per fer possible inaugurar una pista molt demandada per diferents entitats d’Arenys de Mar i descongestionar les tardes. 


Ara sembla que només queda tramitar l’alta del comptador de la llum, un seguiment que realitza la Regidoria d’Esports i d’Urbanisme i posteriorment fer la recepció de l’obra i engegar la maquinària per poder entrenar. En els últims mesos s’han portat a terme nous elements, com el tancament perimetral, el mòdul que farà la funció de magatzem de material i queda per pintar per exemple les línies d’hoquei patins. Es tracta d’una pista que solament serà d’entrenament i no de partits oficials. Respecte a aquesta tercera pista del complex del Fons de les Creus, l’Ajuntament vol demanar la figura d’un conserge dins dels plans d’ocupació en horari de tarda durant vuit mesos. Una figura molt demanada també a la resta d’equipaments del pavelló, però que solament faria la funció de conserge d’aquesta tercera pista.


L’altre punt era el canvi de coberta del pavelló d’hoquei i patinatge. Una estructura de més de vint anys d’antiguitat, amb problemes derivats per filtracions, goteres, i del pas del temporal Glòria. Ara sembla que el projecte tirarà endavant i serà una millora important amb posterior col·locació de plaques solars perquè sigui una instal·lació més sostenible, igual que també solucionaran la qüestió de la ventilació dels vestidors d’aquest pavelló. Finalment, un dels punts era el cobrament de les subvencions esportives de l’any 2021. Diferents circumstàncies han fet endarrerir el cobrament, tal com vàrem comentar a L’Agenda de març. La intenció per part del consistori és fer el pagament a les dinou entitats durant el mes d’abril.