Eudald Cumalat publica la seva primera novel·la fantàstica "Flechas de esperanza"

​La primera entrega de la saga "Las Crónicas de los Herreros" autoeditada amb altres arenyencs sortirà a la venda el primer d'abril
|

L'arenyenc Eudald Cumalat ha publicat la seva primera novel·la de gènere fantàstic titulada "Flechas de esperanza". Aquesta novel·la que també incorpora la fantasia medieval sortirà a la venda el pròxim primer d'abril, i estarà disponible en format físic i ebook a la plataforma Amazon. El llibre té una llargada de 224 pàgines i ha estat autoeditat pel mateix autor en col·laboració amb altres arenyencs. Txeni Gil s'ha encarregat de la maquetació i la portada i Andy Duque, de les il·lustracions. 


WhatsApp Image 2022 03 18 at 19.21.30 (1)


En un reialme on empunyar una espasa et permet fer servir la màgia, una nova generació d'homes, elfs i nans qüestionen la fràgil pau que, amb el temps ha degenerat en corrupció, discriminació i por. Deu anys després que acabés el genocidi de La Salvación, dos joves d'orígens molt diferents, encara que amb preocupacions similars, tracten de desvelar els secrets del seu passat, al mateix temps que lluiten per un futur millor per a Vardin i els seus habitans. 


Aquesta òpera prima de Cumalat és la primera entrega de la saga "Las Crónicas de los Herreros". A banda de la fantasia intrínseca del gènere i diverses aventures, la novel·la explora el tema de l'esclavitud, el racisme i l'opressió. Cumalat ha dedicat els darrers dos anys i mig a la preparació d'aquest llibre, des que el va començar a escriure.