La Copa Negra guanya el Plat d'Or dels premis gastronòmics de Radio Turismo

La vinoteca i restaurant d'Arnau Barangé s'endú el premi per a la ​promoció d'empreses en el sector de comerç, turisme, gastronomia i vins
|

La vinoteca i restaurant arenyenc La Copa Negra va guanyar ahir dilluns, 21 de març, el Plat d'Or dels premis de Radio Turismo. Aquests premis estan organitzats per Radio Turismo, un espai radiofònic madrileny, que té un contingut referenciat al món del consum, centrant el seu interès en la promoció d'empreses en el sector de comerç, turisme, gastronomia i vins. A més, aquest 'Premis Nacionals de Gastronomia' tenen  la inquietud d'incentivar i reconèixer la tasca dels professionals de la gastronomia. 


WhatsApp Image 2022 03 22 at 11.49.33


Aquest any, la gala d'entrega dels premis ha tingut lloc a Madrid. Va recollir el premi el seu gerent, Arnau Barangé. En el seu discurs de recollida del premi, Barangé va reivindicar el paper dels venedors de vi i restauradors, a l'hora de divulgar el producte i fer-lo gaudir al client. Va repassar la història del local, nascut fa més de 7 anys a Arenys de Mar, va reivindicar aconseguir un món rural digne, del qual el món del vi n'es un exemple, i tambe remarcar la funció social de la restauració. També va agraïr el suport de la seva dona l'hora de tirar endavant el projecte. 


Des de la seva primera edició el 1985, els premis recauen en aquells professionals del sector sense necessitat d'ocupar els llocs més alts a les guies ni premis internacionals. L'elecció dels guardonats passa per una executiva formada pels Chamberlaines (responsables de cada província) i els Comendadores (responsables de cada comunitat autònoma). Els primers seleccionen aquells establiments que són mereixedors del premi, els quals són nominats i per tard els passen als Comendadores, que finalment es reuneixen amb la directiva central en una reunió de la qual en surten els premiats.


Ací podeu veure el vídeo de la recollida del premi.