El govern municipal rebutja fer una auditoria de l’obra pública

El PSC demanava revisar per què hi ha tantes incidències i retards
|

El govern municipal d’Arenys de Mar (ERC, CUP i Arenys en Comú) va votar en contra d’una moció del PSC que demanava fer una auditoria per esbrinar per què hi ha tantes incidències i retards en les obres públiques que encarrega l’Ajuntament. Aquest és un problema endèmic d’Arenys de Mar i és llarga la llista de problemes que acumulen els projectes que han impulsat històricament els consistoris de tots els colors polítics. El darrer cas és l’obra dels bucs d’assaig a les feixes del Xifré que s’han fet malament i hi ha filtracions d’aigua que cal reparar. Els socialistes demanaven que s’analitzi la plantilla dels serveis urbanístics i els seus sous per si cal reforçar l’àrea que en els darrers anys ha patit de vacants de personal. 


Abocament A   xsAbocaments de sorra   xs

La constructora que fa els pisos privats al rial del Bareu ha rebut permís de l’Ajuntament d’Arenys de Mar i de Costes de l’Estat per abocar la sorra que extreu de les obres a l’escullera del camí de Caldes. Els camions han abocat sorra a la llera de la Riera per poder passar. Fotos: Xavi Salbanyà


L’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, que també ostenta la regidoria d’Urbanisme, va rebutjar la proposta del PSC i la va qualificar “d’oportunista” perquè posa en qüestió la feina dels treballadors municipals. Moreno també va indicar que la situació ha millorat i que els serveis tècnics ja tornen a tenir la plantilla al complet. Per això, s’han reduït els terminis de tramitació d’expedients de més d’un any a dos mesos. L’alcaldessa creu que l’Ajuntament no s’ha de gastar diners públics en fer auditories externes per aquest tema, tot i que va informar que el govern ha encarregat un informe extern sobre tot l’organigrama de la plantilla municipal.