Josep Roig exposa 'Terra Santa' a l'Ateneu

​El membre de l'Associació Fotogràfica d'Arenys de Mar presenta una selecció de més de trenta fotos del viatge que va realitzar l'any 2019.
|

La gent que visiti aquesta exposició fotogràfica es traslladarà directament a aquesta zona entre Israel i Palestina, una zona on Josep Roig ja va ver un primer viatge l’any 1999 i un segon viatge l’any 2019. D’aquesta segona vegada sorgeix aquest muntatge expositiu a l’Ateneu Arenyenc. Una selecció de trenta-quatre fotografies d’una zona que transmet emocions, vivències, història i això es plasma en aquesta exposició.


Josep Roig, a més, en la inauguració es va poder veure un vídeo amb més fotografies de ‘Terra Santa’. Un viatge que et marca segons l’autor, però sobretot considera que el viatge el fas quan tornes d’allà i és quan realment descobreixes el viatge. Per al membre de l’Associació Fotogràfica d’Arenys de Mar, és un lloc on et captiva la seva llum, les seves tonalitats, les persones i els paisatges.


Així doncs, aquesta selecció veurem llocs tan coneguts com el Sant Sepulcre, l’Església de la Nativitat, el mar de Galilea. Transportarà al visitant a les arrels. També es podran veure fotografies de persones, temàtica important per a Josep Roig, amb l’anècdota de veure persones que ha fotografiat durant les dues expedicions que ha fet a Israel, tant l’any 1999 com l’any 2019, previ a l’esclat de la pandèmia.


Image 72192707 7



L’any 2000 ja va realitzar una exposició al Centre Cultural Calisay on va exposar fotografies del seu primer viatge a Terra Santa. L’any 2017 va exposar al Convent dels Caputxins fotografies sobre la Quaresma i exposà després l’any 2017 i 2018 fotografies d’un lloc també clau per a ell, Mallorca.