El Grand Tour passa i fa parada a Arenys de Mar

​Recorregut per tota Catalunya amb etapa 'Cap a litoral' on una de les parades és la vila d'Arenys de Mar.
|

Un viatge ple de viatges. Un recorregut pels paisatges, la cultura, tradició, gastronomia i arquitectura de Catalunya. Ideat per l’Agència Catalana de Turisme, els patronats de turisme de les diputacions, Torisme Val d’Aran i Turisme de Barcelona, aquest Grand Tour és una ruta per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya.


I Arenys de Mar és una de les parades dels més de 2.000 quilòmetres que es poden fer en una ruta única de més de deu dies o fer en cinc trams.


Arenys de Mar es troba ‘Cap a litoral’, entre el Far de Calella, els carrerons de Sant Pol de Mar, la Casa Museu de Domènech i Montaner de Canet fins a arribar al port d’Arenys amb la seva coneguda subhasta de peix, el cementiri de Sinera, la figura d’Espriu o proposant una visita al Museu Marès de la Punta on es poden descobrir i xalar dels meravellosos teixits que van crear les dones al Maresme per guarnir els vestits de l’alta societat dels segles XIX i XX.


Image 55415491 6



El nom de Grand Tour ens fa fer una mirada al passat, al segle XVIII quan va ser el moment de màxima esplendor del Grand Tour per tota Europa, però sobretot organitzant viatges a la Itàlia clàssica i renaixentista.