Camil Bosch presentarà dissabte la seva primera novel·la ‘Jo, per si de cas, me’n vaig’ al Mson de Mar

​Trepidant, àgil, irònica, fresca i divertida són els elements del llibre amb el protagonista Quim Pladevall.
|

El dissabte vinent, es presentarà al Mson de Mar d’Arenys la novel·la trepidant ‘Jo, per si de cas, me’n vaig’ de Camil Bosch. Aquesta obra sorgeix de la necessitat d’explicar les vivències de l’autor a Mèxic i ho fa mitjançant el personatge principal, Quim Pladevall, un advocat que marxarà de Barcelona direcció Mèxic.


Camil opina que sempre li havia agradat escriure, i fa uns anys va ser el moment de començar aquest relat. De l’autobiografia va sorgir la novel·la que ha donat forma, on el personatge del Quim manava per damunt de l’autor i anava agafant el camí que volia seguir. Aquest personatge protagonista és treballador, agosarat, temerari i amb molta sort. D’un somni surrealista amb les figures dels Borbons, donarà peu a marxar de la ciutat comtal direcció a l’Amèrica Central, més concretament a Mèxic.


Una novel·la trepidant, àgil, fresca i divertida. Amb elements còmics, amb temes polítics i monàrquics, amb l’element del refrany en català com a introducció del capítol, començant per “A nou mal, nou remei”. Camil va escriure el llibre en nou mesos, d’aquí va sortir quatre-centes pàgines. Va ser el moment d’anar a l’Ateneu Barcelonès i donar qualitat tècnica literària al llibre i polir diferents elements.


El llibre ha permès a l’autor conèixer-se millor a si mateix. Lectura ràpida que ens permetrà als lectors fer un viatge per diferents racons a partir del Quim. Amb la presentació al Mson, l’autor podrà explicar una mica més les aventures d’aquest llibre.


Captura de Pantalla 2022 04 13 a les 11.13.38