Arenys acull el dia de les Esquadres de l'ABP d'Arenys i Pineda

L'Àrea Bàsica Policial d'Arenys i Pineda ha reconegut per diversos motius destacables en la seva labor policial a diferents agents del cos de mossos i de policies locals..
|

Avui el Dia de les Esquadres de l'Àrea Bàsica Policial d'Arenys i Pineda ha reconegut per diversos motius destacables en la seva labor policial a diferents agents del cos de mossos i de policies locals amb el lliurament de diplomes. Després de dos anys sense poder-se celebrar, a causa de la pandèmia, aquest any ho han pogut tronar a fer a la sala Josep Mª Arnau del CC Calisay.


 MG 3044aa

L'alcadessa d'Arenys, Annabel Moreno rep el Mosso de Coure de mans dels sots cap de l'ABP d'Arenys, Miquel Àngel Gonález - foto Xavi Salbanyà


En el transcurs de l'acte que ha consistit en la projecció d'un vídeo corporatiu del cos, de parlaments per part dels sots cap de l'ABP d'Arenys, Miquel Àngel González i de l'alcaldessa d'Arenys, Annabel Moreno, els cosso de mossos d'esquadra han fet obsequi del "Mosso de Coure" a l'Ajuntament d'Arenys amb senyal d'agraïment per la seva collaboració en l'organització de l'acte d'avui.
A part de l'assistència de la bona part del cos de mossos de l'ABP d'Arenys i Pineda amb els seus comandaments, també han assistit representació d'autoritats locals de diferents pobles de la zona, com també representants de diversos cossos de seguretat, emergències i entitats socials.