Vessament de líquid al Rial Pau Costa

El rial Pau Costa ha quedat tancat a la circulació durant unes hores per culpa d'un vessament de líquid arran d'un accident
|

El rial Pau Costa, aquest matí ha quedat tancat a la circulació durant unes hores pel fet que un camió cisterna que neteja els WC policlínics dels pisos en construcció a la zona del rial s'ha enganxat amb el camió que reparteix les bombones de butà just davant del supermercat Bon Preu. La topada ha provocat el trencament de la vàlvula de la cisterna, en conseqüència ha provocat la pèrdua del líquid netejador dels WC emmagatzemat barrejat amb aigües fecals.

Hem de recordar que aquest líquid netejador és una mica tòxic, per aquest motiu s'ha engegat el protocol d'emergències. Els bombers han netejat tot el tros afectat enviant les aigües de neteja cap a la claveguera i intentant que no arribes al mar, tal com es pot veure a la foto.

A primera hora de la tarda ha quedat restablerta la circulació amb la retirada de tots els efectius d'emergències que han participat en la neteja de la part afectada del rial. 



 MG 4034

Les aigües de la neteja del rial cap al clavegueram.  Foto Xavi Salbanyà