El nou carnet Jove d’Arenys de Mar serà una realitat a l’octubre

​Aquesta iniciativa busca potenciar el comerç i serveis de proximitat de la vila. Actualment, hi ha disset avantatges a Arenys de Mar pels titulars del Carnet Jove.
|

La Regidoria de Joventut d’Arenys de Mar ha presentat aquest matí a la Sala Arnau del Centre Cultural Calisay el nou Carnet Jove d’Arenys de Mar i ho ha fet en roda de premsa amb la presència del secretari d’Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra, l’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, la regidora de Joventut, Míriam Puig i el regidor de Promoció Econòmica, Joaquim Mas.


Image0 11

                                                                                                                       Foto Aj. d'Arenys de Mar


Amb aquesta iniciativa, es vol arribar a més joves de la vila, potenciar el comerç i serveis de proximitat, cercar la diversitat d’avantatges de qualitat i proximitat entre el jovent arenyenc. Així es vol doblar la gent entre 12 i 31 anys que encara no tenen el Carnet Jove i també captar més comerços, entitats i institucions que es vulguin adherir amb noves iniciatives en forma de descomptes a la població titular del carnet. Actualment, hi ha 17 avantatges a la vila arenyenca en matèria d’esport, salut, turisme i mobilitat i altres.


Aquest nou carnet que es podrà tramitar via web carnetjove.cat, o a les oficines de Caixabank o Imagin, inclourà el logotip de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, on un total de 1.036 joves ja gaudeixen dels avantatges d’aquesta iniciativa molt arrelada entre el jovent de tota Catalunya (529.072 és el total de Catalunya). Així es voldrà connectar el Carnet Jove amb el Carnet Jove d’Arenys de Mar.


Alexis Serra, ha comentat aquest matí respecte a aquesta iniciativa que es vol implantar en municipis més petits, “amb aquesta aposta pels avantatges quotidians potenciem el comerç local de proximitat i fem del Carnet Jove una eina encara més útil pel dia a dia del jovent als seus municipis”.