Dídac Plana i el Barça preparen la fase final de la Champions League que comença divendres

​L'equip blaugrana ha aterrat a Riga i disputarà la semifinal contra SL Benfica.
|

Dídac Plana i el Barça de futsal ja es dirigeixen a Letònia, més concretament a Riga, escenari de la fase final de la UEFA Futsal Champions League. Una nova edició i de nou el Barça i Plana es troben entre els quatre millors equips del continent amb il·lusió de poder aixecar de nou el màxim títol, fet que ja va succeir en l’edició del 2020.


El Barça disputarà la segona semifinal el divendres 29 d’abril a les 20:00 de la tarda contra SL Benfica de Portugal. Un rival dur, amb experiència i bons jugadors, campions l’any 2010. L’altre semifinal la disputaran l’ACCS Asnières Villeneuve 92 de França contra Sporting Club de Portugal, actuals campions de la Champions.


El porter arenyenc esdevindrà clau amb les seves parades, agilitat, reflexos i gran domini amb els peus, si el Barça vol plantar-se a la final de diumenge dia 1 de maig. L’equip blaugrana, dirigit per Jesús Velasco, recupera a tres jugadors importants, com Ferrao, Pito i Matheus, i demà dimecres realitzarà doble sessió d’entrenament, el segon a la tarda ja a l’escenari de la Final Four, l’Arena de Riga amb capacitat per a 10.000 persones. El dijous tornaran a exercitar-se a la tarda preparant el partit.


Plana ja va ser campió l’any 2020 i subcampió el curs passat i de nou, juntament amb l’Sporting surten com a favorits. El capità, Sergio Lozano, va comentar ahir en roda de premsa, “el Barça sempre és favorit. Hem tingut moltes lesions durant tot l’any, però s’ha d’afrontar de la millor manera possible i mirar sempre endavant”. 


Riga1