L'escola Sinera crea el projecte 'fem de periodistes!' dins de la setmana literària

​Xavi Salbanyà, membre de L'agenda, participa explicant com es realitza la revista cada mes.
|

L'escola Sinera va dur a terme fa uns dies el projecte sobre els mitjans de comunicació amb l'alumnat de sisè coincidint amb la setmana de Sant Jordi i la setmana literària, sota el títol 'Fem de periodistes!'. Una iniciativa que ha donat molts bons resultats i han apropat als alumnes al treball que porten a cap els periodistes i els mitjans de comunicació a més de convertir-se per uns dies en presentadors, redactors o locutors.


Aquests dies d'abril,  els alumnes, molt motivats i implicats, es van convertir en autèntics periodistes, ja sigui amb Sinera FM, gravant tres podcasts diferents i un directe amb Joan Bosch de Ràdio Arenys; TV Sinera amb la gravació de directes, de notícies i d'un programa especial que es va poder veure el 25 d'abril. Unes notícies generals, començant per exemple amb les històries dels Gegants d'Arenys de Mar al Calisay, notícies esportives i meteorològiques. Per últim, el Sinera magazine, amb la redacció d'articles d'actualitat.


A més, es va visitar els estudis de TV3 a Sant Just Desvern o Xavi Salbanyà, membre de L'agenda, publicació mensual d'informació d'Arenys, va visitar l'escola per explicar com es fa cada mes la revista i el seu camí fins que arriba el primer divendres de mes als arenyencs.


Captura de Pantalla 2022 05 04 a les 15.11.19