Jaume Barangé exposa la seva obra al Mercat d'Arenys i a l'Hotel de la vila

L'artista exposa trenta obres des de fa unes setmanes al Mercat Municipal i a partir de juny es podrà veure una sèrie de paisatges a vol d'ocell vistos des de l'aire a l'Hotel d'Arenys.
|

Doble mostra expositiva de l'artista Jaume Barangé a Arenys de Mar. Des de fa unes setmanes es pot fer un recorregut per diferents parades del Mercat Municipal amb obra creada per a aquesta exposició. Un vincle entre parada de mercat i art, amb un total de trenta peces per diferents espais amb una temàtica molt relacionada amb els productes de cada parada.


PHOTO 2022 05 03 20 47 52



Així es podrà contemplar peces amb temàtica de carn, xarcuteria, vins, peix, fruits secs o fruites, fent una clara al·legoria amb el gran pes que té el mercat municipal a la vila i amb tots aquests productes sinònims de proximitat i relacionat comerç amb client a partir de creacions realistes donant tota la importància al producte en qüestió, amb composicions en format bodegó artístic. Aquest recorregut museològic per un dels edificis principals d'Arenys es podrà veure fins finals de juliol.


A partir de l'1 de juny, Barangé tindrà una segona exposició a Arenys, amb la sèrie paisatges a vol d'ocell, que són creacions amb una temàtica iconogràfica vinculada amb el vol dels ocells en paisatges del planeta vistos des de l'aire. Aquestes obres s'exposaran a la recepció de l'Hotel d'Arenys.


PHOTO 2022 05 16 11 54 24