Èxit de participació a l'edició 43 de la Marxa Trail d'Arenys de Mar

Una edició amb 650 participants guanyada per Lluís Sala en la cursa masculina i Esther Gil en la femenina.
|

Aquest matí, a les 08:30 començava una nova edició, la número 43, de la Marxa Trail d'Arenys de Mar amb un total de 650 participants, alguns ho feien en la modalitat de trail i cronometrat, altres mitjançant caminada popular, sortint uns minuts més tard. Una marxa plena de tradició que organitza la Penya Apa Anem-hi amb la gestió de Gesport i el suport dels ajuntaments d'Arenys de Mar i Arenys de Munt.


Una edició amb el mateix recorregut d'onze quilòmetres i que recupera la normalitat d'edicions prèvies a la pandèmia, ja que l'any 2021 es va poder organitzar, amb èxit de participació també, però amb mesures de seguretat com la distància, sortides esglaonades o mascareta a la sortida i final de meta.


 MG 4940

Esther Gil, Almudena Ortiz i Mar Besas les tres primeres femenines en creuar la linea de meta. (Foto: Xavi Salbanyà)


Sortida i arribada al Parc de Lourdes, davant de la plaça de la Sardana, on després de la sortida tota la cursa recorre zones naturals i de muntanya, arribant als 234 metres d'altitud sobre el nivell del mar com a pic més alt d'aquesta cursa. Victòria per a Lluís Sala en la marxa masculina amb un temps de 42 minuts i 10 segons, seguit de Ferran Moré i Roduan. En la femenina, victòria d'Esther Gil amb 53.19, acompanyada en el podi per Almudena Ortiz i Mar Besas. 


 MG 4906

Lluis Sala, Ferran Moré i Raduan els tres primes masculins en creuar la línea de meta. (Foto: Xavi Salbanyà)



L'any anterior, el guanyador va ser Ferran Moré i segon Lluís Sala-bellsolell. Aquest any intercanvi de places i posicions. En dones, va guanyar Ana Belén García.