Marta Mitjans guanya el 800 i el 4x400 al Campionat d'Espanya per Federacions sub18

​L'atleta arenyenca del CA Canovelles i la Penya Apa Anem-hi viatjava a Valladolid per competir en una important cita del calendari a l'aire lliure, aquesta vegada amb Catalunya.
|

Marta Mitjans ha de tenir un espai a la secció d'esports gairebé cada setmana, ja que cita que té marcada al calendari, fita important que aconsegueix. Aquesta vegada, va ser el passat dissabte 4 de juny als VIII Campeonato de España sub18 de Federacions autonòmiques que es disputava a la ciutat castellana de Valladolid, competint aquesta vegada amb els colors de la Federació Catalana d'Atletisme.

Dues competicions marcades a l'agenda, començant per la victòria a la prova dels 800 metres llisos amb un temps de 2:08,03 marcant el rècord del campionat i superant a una de les millors atletes com és Xela Martínez que feia quatre anys que no perdia una prova de fons o mig fons en la seva categoria.

Image2 3

Mitjans arribava a Valladolid amb la sisena millor marca espanyola de tots els temps amb 2:06,82 i convertint-se en una de les atletes de l'any.

L'altre prova, era com a membre de l'equip català del 4x400, ocupant la primera posició i fent rècord d'Espanya. L'atleta arenyenca va marcar 56 segons i va formar equipo amb Laia Zurita, David Pérez i Enrique Pereira. Catalunya va guanyar amb autoritat el campionat, un certamen on van participar 445 atletes de disset comunitats autònomes.