Lliurament de premis Arenys de Flors

​Aquest matí de diumenge 19 de juny ha tingut lloc el lliurament de premis d'Arenys de Flors a la sala Josep Mª Arnau del CC Calisay.
|

Aquest matí de diumenge 19 de juny ha tingut lloc el lliurament de premis d'Arenys de Flors a la sala Josep Mª Arnau del CC Calisay. 


 MG 5786

El representant del la pastisseria Juanitas recollint el primer premi de la seva categoria


El jurat popular del 9è. concurs floral ha donat com a guanyadors en la categoria de carrers al carrer Andreu Guri, a la catagoria de balcons, finestres i portals a la balconada de Desiree Aboitiz i a la catagoria d'aparadors comercial han premiat a l'aparador del Vila Arenys Hotel.


 MG 5762

El representant del Carrer Margarides recullint el primer premi de la categoria de carrers


El jurat tècnic del concurs floral d'enguany ha permiat en la categoria de carrers com a primer premi al carrer Margarides i un segon premi al carrer Andreu Guri, en la categoria de balcons, finestres i portals han premiat com a primer premi al balcó de Desiree Aboitiz i com a segon premi al portal d'Anna Arilla i en la categoria d'aparadors comercials han otorgat el primer premi a l'aparador de la  Pastisseria Juanitas i com a segon premi a l'apardor comercial de Calçats Lauren's.


 MG 5776

Els representants del balco de Desiree Alboitis recollint el primer premi de la seva categoria.