La portera arenyenca Gisela Rossell fitxa pel FC Barcelona

​Una de les grans joves jugadores i esportistes arenyenques fitxa pel Barça de cara a la temporada 22-23.
|

Arenys de Mar fa anys que tenim un grup d'esportistes d'alt nivell, amb la Marta Mitjans i Estela Rojas recollint grans resultats en els seus respectius esports, però hi ha una jove jugadora de futbol, la Gisela Rossell Pruna, que després d'una temporada al RCD Espanyol, ha fitxat pel FC Barcelona.


Sssa

La  Gisela Rossell Pruna defensant la portaria del RD Espanyol


Després dels seus inicis al Sinera United d'Arenys de Mar, posteriorment al Cirera de Mataró, va fer el salt a una de les grans pedreres del futbol femení, la de l'Espanyol. Ara és el moment d'arribar a un dels clubs més grans en l'àmbit mundial, el Barça, campiones d'Europa la temporada anterior, subcampiones aquest any i un exemple de gran futbol amb jugadores top com l'Alexia Putellas o la portera Sandra Paños.


 MG 5140as

La  Gisela Rossell Pruna en el seu pas pel programa el dominical de Ràdio Arenys d'aquest diumenge. (foto Xavi Salbanyà)



Rossell d'onze anys és portera i jugarà a categoria aleví de segon any la pròxima temporada, amb reflexos, toc de pilota amb els peus, visió i molta confiança, però sobretot amb moltes ganes de millores amb el recorregut que té per endavant.


Ara ja pensa en l'inici de la temporada 22-23, començant a finals d'agost o inici de setembre la pretemporada i amb moltes ganes de començar un nou curs, ara al FC Barcelona.