Concedeixen la llibertat provisional al presumpte abusador de l'escola La Presentació

​Després de cinc mesos a Brians 1, el Jutjat d'Instrucció d'Arenys de Mar ha concedit la llibertat sota fiança al que va ser professor de l'escola arenyenca.
|

El Jutjat d'Instrucció número 7 d'Arenys de Mar que porta el cas, ha concedit la llibertat sota fiança, juntament amb la mesura de prohibició o comunicar-se amb les víctimes del presumpte investigat, que respon a les inicials Gerard. F.


Després de cinc mesos al Centre Penitenciari de Brians 1 com a pres preventiu i tal com informa TVMataró, el Jutjat instructor del cas va acordar fa uns dies posar-lo en llibertat provisional. Després d'aquesta primera resolució i a l'espera de judici, la Fiscalia de l'Àrea de Mataró i Arenys de Mar ja ha interposat el pertinent recurs d'apel·lació per revocar aquesta llibertat provisional, pendent de la resolució en aquests moments de l'Audiència Provincial de Barcelona.


El cas es remunta al mes de febrer quan va esclatar els fets. L'investigat era professor d'Educació Física i tutor de primer de l'Eso de l'escola La Presentació, acomiadat per l'escola feia unes setmanes. El mataroní està acusat presumptament de delictes d'assetjament, abús sexuals i elaboració de pornografia infantil a menors de 16 anys, ingressant a la presó el passat 4 de març, uns fets que van succeir durant el curs 2020-21, acumulant quatre denúncies que se sumen a dos pressumptes delictes sexuals de fa quinze anys al CN Mataró.