Torna una nova trobada d'intercanvi de plaques de cava al Calisay

El diumenge al matí, la sala '1 d'octubre' s'omplirà de col·leccionisme i de cava en la dissetena trobada d'intercanvi.
|

El primer diumenge de setembre és sinònim de trobada d'intercanvi de plaques de cava que organitza l'Associació d'Amics del Col·leccionisme d'Arenys de Mar i de nou es portarà a terme a la sala '1 d'octubre'  del Centre Cultural Calisay de 9 a 14 del matí.


La dissetena trobada segueix el model de les anteriors, convertint-se en una de les principals del país, veient-t'ho com un lloc d'intercanvi, de col·lecció de plaques, de trobada entre persones aficionades amb col·leccionistes que venen d'arreu de Catalunya a la cerca d'aquests elements i per trobar plaques d'altres anys i també serà moment de poder adquirir l'ampolla amb la nova placa estampada del 2022 amb un disseny de Xavi Salbanyà que han escollit els organitzadors. Una placa commemorativa on sobresurt el color vermell i l'element de l'ampolla de licor Calisay i licor Arenys. 


PHOTO 2022 08 29 14 09 08També s'aprofitarà per realitzar el sorteig de dues ampolles de cava Pere Mata i un pernil durant el refrigeri que es realitzarà durant mig matí. 


PHOTO 2022 08 18 19 00 45 2