Curto es descarta per encapçalar la llista de la CUP a les pròximes eleccions

​La CUP treballa en la seva candidatura que anuncia que serà coral, però per ara no farà públic qui l'encapçalarà
|

La regidora portaveu de la CUP d'Arenys de Mar, Ona Curto, s'ha descartat per encapçalar la llista de la CUP per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 28 de maig del 2023. En declaracions a l'espai Tribuna Política del programa 'El Dominical' de Ràdio Arenys, Curto va afirmar que "que potser no serà de número u, però evidentment seré a la llista i aportaré el meu granet de sorra". La CUP és l'únic partit d'Arenys de Mar que encara no ha anunciat el seu cap de llista. 


Curto


Al final de l'entrevista també va explicar que "jo no deixo la militància, segueixo a la CUP i veurem com acabem de confeccionar la llista".  En aquest sentit, Curto va afegir que "un projecte es pot encapçalar de moltes maneres: des de davant, des de darrere, des de la dreta o des de l'esquerra". Després del seu cessament com a regidora de Medi Ambient i Serveis Municipals, s'havia especulat sobre la continuïtat de Curto en la política municipal després de les eleccions. 


La nova regidora de la CUP, Pat Sil·lah, que s'estrenava en l'espai radiofònic i que sona en les travesses com a possible candidata, va remarcar el caràcter coral de les candidatures de la CUP. En aquest sentit, la dimissió de la regidora Marta Prades deixa la CUP sense un substitut clar per a Curto. Ni Sil·lah, ni Curto van voler desvelar cap altre detall de la candidatura de la CUP, més enllà d'avançar que estan ultimant la candidatura i que ben aviat la faran pública.