Detingudes tres persones que sostreien catalitzadors de cotxes a Arenys de Mar

​Els Mossos d'Esquadra els van interceptar in fraganti després que un testimoni els alertés de l’actitud sospitosa que tenien aquestes persones
|

 Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Arenys de Mar van detenir, el 9 d’octubre, dos homes i una dona de 47, 61 i 38 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de furt, danys i pertinença a grup criminal. Els agents van rebre l’avís d’un testimoni perquè hi havia un grup de persones amb actitud sospitosa entre dos vehicles en un pàrquing de la població. Quan els agents van arribar al lloc van veure que una de les persones portava una armilla groga i sota un dels vehicles hi havia col·locat un gat hidràulic amb una serra al costat. El catalitzador d’aquest cotxe estava mig tallat.


Catalitzadors Arenys

Les eines confiscades. Foto: Mosos d'Equadra.

 

En fer comprovacions, la patrulla va veure que a l’altre vehicle, que era el que duien aquestes persones, hi havia un catalitzador fet servir amb el tub d'escapament tallat, aparentment de feia poc. A més, al lloc també hi havia una bossa amb 122 serres usades, una fulla de metall nova, guants de treball i ulleres de protecció. Els agents van detenir les tres persones pels delictes de furt, danys i pertinença a grup criminal. A la dona ja li constava un antecedent pels mateixos fets. Els detinguts van passar a disposició judicial del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar el 10 d’octubre, on es va decretar llibertat amb càrrecs per als tres.