S'ha mort Salvador Gironès a 86 anys

​Fou jutge de Pau i president del Club Nàutic i la Creu Roja i impulsà moltes altres iniciatives socials i culturals
|

Ahir dijous, 3 de novembre, va morir l'exjutge de Pau d'Arenys de Mar, Salvador Gironès i Mateu a 86 anys. Tot i que va estudiar Dret, Gironès mai va exercir com a advocat, però fou jutge de Pau i suplent d'altres jutges a Arenys de Mar. En l'àmbit empresarial, sempre va estar vinculat al negoci empresarial de la seva família, centrat en la comercialització de peix, marisc i ostentà la representació de diverses marques de congelats. 


WhatsApp Image 2022 11 03 at 23.41.13


La seva relació amb el món del mar el va portar a ser president del Club Nàutic d'Arenys de Mar. En l'àmbit social i cultural també fou president local de la Creu Roja i de la junta del Centre d'Iniciatives Turístiques, de la qual també n'arribà a ser president. Entre les diverses iniciatives que va promoure cal destacar la Pedalejada o el premi literari de Novells i Textos teatrals. A més va col·laborar en diverses societats culturals i recreatives. 


La cerimònia de comiat se celebrarà demà dissabte, 5 de novembre, a les 12 del migdia a l'església parroquial de Santa Maria d'Arenys. Descansi en pau.