Laia Martín, nova cap de l'Oficina de Relacions Institucionals de la consellera Vilagrà

Annabel Moreno i Joan Rabasseda han estat elegits consellers nacionals del partit aquest cap de setmana​
|

El govern de la Generalitat de Catalunya va nomenar el passat divendres, 4 de novembre, la regidora d'Hisenda i portaveu d'ERC a Arenys de Mar, Laia Martín Romano, com a nova cap de l'Oficina de Relacions Institucionals, adscrita al gabinet de la consellera Laura Vilagrà. Entre les funcions que corresponen a aquest lloc de treball hi ha de fer el seguiment i preparar la informació per donar resposta a les iniciatives del Parlament de Catalunya i als informes sol·licitats pel Síndic de Greuges en relació amb el Departament de la Presidència, sens perjudici de les funcions que puguin correspondre a altres òrgans del Departament.


Laia martin

Laia Martín seguirà com a regidora a Arenys de Mar. 


El nou càrrec que assumeix Martín serà compatible amb el de regidora. Per tant, continuarà a l'ajuntament arenyenc. Entre les funcions que realitzarà Laia Martín a la Generalitat hi haurà el seguiment de l'activitat parlamentària de les altres institucions estatals que interessin al Departament de la Presidència, sens perjudici de les funcions que puguin correspondre a altres òrgans del Departament, així com elaborar informes i assessorar el conseller o consellera del Departament en matèria de relacions institucionals. La regidora també farà l'assessorament i el desenvolupament tècnic dels continguts de les intervencions i comunicacions requerides pel conseller o consellera o pel seu o la seva cap de Gabinet.


D'altra banda, l'alcaldessa Annabel Moreno ha estat elegida aquest cap de setmana com a consellera nacional d'ERC, juntament amb l'exalcalde d'Arenys de Munt, Joan Rabasseda. Ambdós s'afegeixen a la renovació dels òrgans de direcció del partit que fa unes setmanes van incorporar l'arenyenc Marc Colomer a la vicesecretaria de Comunicació i Estratègia.