Es publiquen les memòries d'Elvira Elias

Joan Miquel Llodrà presenta 'Un esbós del natural', una biografia de la il·lustradora i escriptora a partir de converses i notes amb ella
|

Elvira elias

L’historiador de l’art, Joan Miquel Llodrà, presenta aquest divendres 2 de desembre la publicació del seu nou llibre: ‘Un esbós del natural: memòries d'Elvira Elias’. 


Es tracta d’una biografia de la il·lustradora i escriptora que Llodrà ha publicat després d’anys de converses i notes amb ella. 


Aquest és el segon llibre que Joan Miquel Llodrà escriu sobre la família d’Elvira Elias. Primer va treure una publicació sobre Emília Cornet, la seva mare, que portava per títol ‘Una senyora de Barcelona’. L’arenyenc s’endinsa ara en la vida d’Elvira Elias, un recorregut personal de quasi 100 anys viscuts que passen per diversos moments com l’abans i el després de la Guerra Civil, el retorn de l’exili, o la influència del seu pare, el pintor Feliu Elias. 


Elvira Elias, que va morir a Arenys de Mar el 2016, ha estat una de les dibuixants i il·lustradores de literatura infantil més importants del país, tot i quedar moltes vegades a l’anonimat.