​A presó els dos delinqüents que ocupaven el vaixell Família Rivas al Port

Els Mossos d'Arenys van trametre al jutjat un extens informe de fets delictius que acumulaven i el jutge ha dictat presó preventiva
|

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial d'Arenys de Mar van detenir la setmana passada a dos individus que estaven ocupant el vaixell Família Rivas al Port d'Arenys i que eren molt actius des del punt de vista delinqüencial. El jutge ha decretat presó preventiva pels dos delinqüents, però també és probable que en un mes o un parell de mesos tornin a estar pel carrer, i per això des de la policia catalana es treballa amb Ports per evitar que tornin a installar-se a l'embarcació.


Barco familia ribas2   fc


Els Mossos van aprofitar que als dos ocupants del vaixell, ambdós d'origen magrebí, els començaven a sortir judicis pendents per mobilitzar-se. Així, van contactar amb el jutge a qui li van entregar un detallat informe sobre la reincidència d'aquests individus, la inseguretat que generaven a la població i la casuística dels robatoris que acumulaven: robatoris amb violència i intimidació, baralles i lesions i robatoris amb força.

El jutge, va decidir ingressar als dos delinqüents en presó preventiva, el que és com un tercer grau que evita l'estada permanent entre reixes. Això vol dir que disposen d'un règim semiobert, un tercer grau, per la qual cosa no es descarta que en uns dies es tornin a deixar veure pel carrer, en espera de que se celebri la vista definitiva.

Ara, segons fonts properes al cas, caldria aprofitar que el vaixell està buit per impulsar alguna acció i evitar que torni a ser ocupat. Recordem que el vaixell Familia Rivas fa més de quatre anys està amarrat amb una ordre d'embargament d'una entitat financera. L'embarcació d'encerclament que havia estat una de les potents del litoral, des de llavors és un cau de delinqüents que portaven de corcoll als cossos policials.