​Ingressat a un centre tancat un menor del centre Estela Nova per robatori

​Va ser detingut a Canet per un robatori violent i els Mossos van recuperar la bicicleta que havia robat al president d'Arenys en Comú, Ricard Serradó.
|

Un menor d'origen subsaharià, resident al centre d'acollida Estela Groga d'Arenys, abans conegut com a Casal Sant Vicenç, que acumulava delictes i queixes a causa de la seva addicció a l'alcohol, va ser detingut a Canet de Mar poc després de cometre un robatori amb violència, i per això va ser detingut pels Mossos d'Arenys.


Casal st vicenu00e7   carlos cano


El jove havia aixecat nombroses queixes entre els veïns d'Arenys perquè sempre anava demanant diners i amb evidents símptomes d'ebrietat. Acumulava denúncies per assetjar a les noies, el que havia provocat que els Mossos demanessin a la Direcció General d'Atenció a la Infància (DGAIA) que el traslladessin de centre, perquè en el d'Arenys gaudia de molta llibertat. En tractar-se d'un trasllat terapèutic la DGAIA va voler allargar el tràmit i notificava que en tractar-se d'un menor d'edat, ho havia d'autoritzar un jutge.

El robatori amb violència i intimidació que va cometre a Canet de Mar va ser el desencadenant perquè la Fiscalia, amb un informe previ dels Mossos d'Arenys, prengués la decisió d'ingressar-lo en un centre tancat per a menors. Amb això, el jove ja no estarà més voltant pels carrers d'Arenys, si més no fins que no estigui curat de la seva addicció a l'alcohol..

Es dona la circumstància que el jove detingut es movia amb una bicicleta que havia robat a Arenys de Mar i que va poder ser recuperada. Una bicicleta que era propietat del president del grup polític Arenys en Comú Podem, Ricard Serradó, segons han confirmat fonts municipals.