S'ha mort Ramon Solé a 79 anys

​Va ser regidor d'Urbanisme durant el mandat 1991-1995, president dels Seràfics i impulsor de diverses corals arenyenques i de l'Escola de Música
|

L'exregidor de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, Ramon Solé i Mas, ha mort aquest matí de dissabte, 17 de desembre, a 79 anys. Solé va estar implicat tan políticament com en l'àmbit de les entitats socials i culturals d'Arenys de Mar. Solé va dedicar-se professionalment al món de la construcció i l'enginyeria. 


Ramon soleu0301

Ramon Solé i Mas.


En l'a`mbit polític era un històric militant del Partit dels Socialistes de Catalunya a Arenys de Mar. Va tenir diverses responsabilitats a nivell de partit i també va tenir les delegacions i responsabilitats d'Urbanisme durant el segon mandat de l'alcaldia d'Ignasi Moreno (1991-1995). Depsrés va formar part de diverses candidatures del Partit dels Socialistes de Catalunya. Anys després, en el primer tripartit va ser secretari de l'alcalde Santi Fontbona (PSC). Les banderes de la Casa de la Vila onegen a mig pal en senyal de dol i la Corporació expressa el condol als seus familiars i amics.


En l'àmbit cultural cal destacar que Ramon Solé va ser president del Casal de Joventut Seràfica i gran impulsor de diverses corals, i cantava a la Coral A3. Pel que fa a la música també va ser impulsor, junt amb d'altra gent, del naixement de l'Escola de Música d'Arenys de Mar, als anys 80. Va destacar també la seva tasca solidària, als anys 90, dins el grup Arenys Solidari, especialment en la campanya de projectes de cultura, educació i sanitat, viatjant a Passajim (Guatemala). En la seva darrera etapa, va col·laborar estretament amb els Frares Caputxins com a voluntari repartint dinars cada dia. 


Solé estava casat amb Antònia Ribas, amb qui va tenir dos fills, Marc (epd) i Roser. El funeral se celebrarà a l'església de Santa Maria d'Arenys, el pròxim dilluns, 19 de desembre, a les 4 de la tarda. Descansi en pau.