Roben l’equipació esportiva del Barça a la jugadora Gisela Rosell

​La promesa del futbol femení tenia la bossa d’esports dins el cotxe aparcat al Pla dels Frares
|

Campanya de solidaritat perquè la jugadora arenyenca, Gisela Rosell, promesa del futbol femení que juga al FC Barcelona, pugui recuperar el que uns desaprensius li van robar: la bossa del Barça i la de l’escola. L’Associació de Veïns d’Arenys de Mar (AVAM) va instal·lar una guardiola per a qui volgués ajudar a la jove arenyenca.


Gisela

Gisela Rosell. 


El robatori es va produir un divendres al vespre, entre les sis i les vuit del vespre. Com sempre, la família Rosell, veïns del Pla dels Frares, van deixar el vehicle estacionat al barri. A dins, com sempre feien, hi deixaven les motxilles de la Gisela, la de l’escola i la de l’entrenament del Barça. Al cap d’una hora la Policia Local els avisava poc després que el seu cotxe havia estat rebentat al lloc on el tenien estacionat. Per sort, la Gisela aquests dies no tenia partit, ni entrenament, perquè ho havia perdut tot. El club, a principi de temporada els dona tot el material, però si aquest s’ha de reposar, no se’n fa càrrec, ni tampoc l’assegurança del vehicle. La família havia aprofitat les ofertes del “black friday” per comprar dos parells de guants per la portera i altre material esportiu. Només els guants ja costen al voltant de vuitanta euros cada parell. També van robar les botes, de talla 38, la cantimplora, l’agenda del club i les samarretes d’entrenar. Ara, ho hauran de tornar a comprar tot.


Davant aquesta situació, l’AVAM es va brindar a ajudar i van col·locar una guardiola tancadaque només podrà obrir la família” va explicar Carles Esquerra, president de l’entitat veïnal, en el transcurs de la darrera edició del Mercadillu d’en Plaza, la fira on la gent posa a la venda o intercanvia productes que ja no necessita a casa. La mare de la Gisela, la Maria Rosa, va agrair les mostres de solidaritat, però també va fer una crida a qui pogués trobar alguna cosa robada. Va detallar que dins el rial del Bareu, a la zona de l’Escola dels Colors un veí va trobar l’agenda escolar. Després, van fer una batuda per la zona i van trobar la carpeta, la motxilla de l’escola i l’altra agenda, llençada al mig del rial. “Es pot ser lladre, però tenir dignitat”, diu Maria Rosa, fent una crida a què algú els pugui tornar el que els han robat. “La Gisela —una nena sempre animada i contenta— està molt abatuda i desil·lusionada”.