L’arenyenca Marta Mitjans fitxa pel millor club d’atletisme d’Espanya

Josep Corney rep la Menció Especial Bernat Coll en els premis de la Nit de l’Esport
|

L’atleta arenyenca Marta Mitjans va ser una de les grans protagonistes de la Nit de l’Esport que es va dur a terme al Teatre Principal el passat 14 de desembre. A les portes de Nadal, l’esport d’Arenys de Mar va viure la seva gran jornada i Mitjans, juntament amb 184 esportistes més de la vila van ser reconeguts pels seus èxits durant els últims mesos, tenint com a guardonat del Premi Bernat Coll a Josep Corney, integrant del Club Pesca Mar Sport. 


Marta mitjans   xs

Marta Mitjans. Foto: Xavi Salbanyà. 


Mitjans, una de les esportistes principals d’Arenys de Mar dels últims anys, no oblidem la setena posició al Campionat d’Europa de juliol o la primera posició al Campionat d’Espanya dels 800 metres a l’aire lliure a Xerès de la Frontera, entre molts d’altres fites aconseguides durant aquest històric 2022, viurà un canvi important de cara l’any 2023, ja que ha decidit fitxar pel millor club de la història de l’atletisme espanyol: CA Playas de Castellón.


Deixa enrere gairebé tres anys amb el CA Canovelles, obtenint un espectacular palmarès de dinou medalles a campionats de Catalunya, nou medalles a campionats d’Espanya, dos rècords d’Espanya i cinc de Catalunya. Un treball ple d’esforç, dedicació, sacrifici, treball i ganes de millorar que ha portat a Marta Mitjans a un club on tenen 266 títols de campionats d’Espanya o quatre vegades campions d’Europa. Fa un pas endavant en la seva carrera esportiva, en una decisió que pren després del campionat d’Espanya a Atapuerca de cros on es proclama campiona juntament amb Canovelles. 


Josep corney

Josep Corney. Foto: Xavi Salbanyà. 


El binomi Mitjans i Canovelles ha estat espectacular, però ara decideix fer els dos anys a sub18 amb Playas de Castellón amb una proposta que ha convençut a l’arenyenca, però no modificarà gaire el seu sistema d’entrenament, ja que continuarà entrenant amb CA Canovelles i amb el mateix grup d’entrenament que entrena Alfonso Guillen, a més d’entrenar un dia a Arenys de Mar amb Zenon Tomàs, tal com ha fet fins ara.


La intenció de les dues parts, Mitjans i club de Castelló, seria competir el 21 de gener al campionat d’Espanya a València en pista coberta, per tenir com a gran objectiu el campionat d’Europa al setembre que es disputarà el 16 i 17 encara per designar seu. La intenció és lluitar en una categoria superior, sub20, encara que la Marta segueix com a sub18. Tot això juntament amb poder competir a Divisió d’Honor, rivalitzar davant d’atletes de més nivell i poder obtenir encara millors marques i la possibilitat de participar en Europeus per equips. La Nit de l’Esport també va premiar, entre altres, els esportistes arenyencs Dídac Plana, Iset Segura, Pol Marsans, Lucas Garrido, Max Rondeau i Mònica Azón.