El Museu d'Arenys de Mar tanca un any 2022 recuperant activitats i gairebé 6.000 visitants

Augmenta la seva presència en exposicions, reforça el seu fons amb noves peces i crea una important exposició amb 'Sant Roc! Festa, aigua i tradició' que es va inaugurar al juliol.​
|

L'inici d'any és sinònim de recollir dades pels diferents equipaments culturals i el Museu d'Arenys de Mar ha pogut fer balanç, positiu, del 2022 que ja és passat. La seu museística arenyenca va poder recuperar activitats, crear i muntar una exposició identitària com ‘Sant Roc · Aigua · Festa · Tradició’ , clau per fer un viatge a la Festa Patrimonial d'Interès Nacional, a més de mantenir els públics escolars i donar més importància a les activitats organitzades pel mateix museu. 


Image1 2



L'any 2022 deixa un total de 5.993 persones visitants al Museu d'Arenys de Mar, amb més de 3.000 visites a exposicions temporals, amb dues-centes noves peces que entren a la col·lecció del Museu on sobresurt un conjunt de 120 peces de punts i teixits, a més del mosaic "Marenys" de l'artista Armand Olivé Millán, catorze obres viatgen a diferents exposicions, sense oblidar que l'exposició 'L'estiueig de proximitat' obté el premi de l'Associació de Museòlegs de Catalunya.


Any per deixar enrere la pandèmia, mirant al present i al futur, creant nous materials audiovisuals, portant a terme la restauració de les pintures murals de les façanes de l'Ajuntament i finalitzant una exposició temporal al juny com 'El futur ja és aquí! La nova societat dels metalls', participant al Grand Tour de Catalunya i presentant al juliol el Pla Director del Museu, tractant diferents problemàtiques i millores del futur museu d'Arenys de Mar. 


Ja en aquest 2023, el Museu ja pensa en nous projectes i serà part de l'exposició col·lectiva 'L'escola, llum de llibertat', del 12 de setembre al 10 d'octubre a l'edifici Sert.