Vil·la Betània, venuda per 4,2 milions d’euros

​Les Filles del Cor de Maria venen la històrica residència a un fons d'inversió amb seu a Luxemburg i li subroga tots els treballadors
|

La inversora Threestones Capital, amb seu a Luxemburg, ha comprat la residència geriàtrica de Vil·la Betània, fins ara propietat de la congregació de les Filles del Cor de Maria. A partir d'ara, el centre passarà a ser gestionat pel Grup Lantus, que ja porta unes altres 5 residències a Catalunya, entre elles la residència Calella i la residència els Rosers d'Alella.


Residencia geriatrica vil la betaniabaaaa

La residència Vil·la Betània té dos edificis amb capacitat per a 78 residents. 


La compra es va fer pública el passat 23 de gener a través d'un comunicat de premsa la mateixa empresa compradora. Aquesta va anunciar que l'operació s'ha fet per un import de 4,2 milions d'euros. La residència de Vil·la Betània compta amb 2.500 metres quadrats construïts en dos edificis que tenen una capacitat per a 78 residents. Els treballadors han estat subrogats a l'espera de conèixer el nou funcionament intern del centre. Durant aquests primers mesos, la congregació religiosa es mantindrà encara aquí per fer el traspàs de la gestió, ja que s'encarrega de l'explotació d'aquest centre geriàtric.