Mitjans i Espanya ocupen la tercera posició als Dynamic New Athletics

​Per segona vegada, l'atleta arenyenca va ser internacional amb Espanya, participant en la prova final i guanyant la tercera posició final.
|

Marta Mitjans, atleta del CA Playas de Castellón, viatjava a Madrid per convertir-se per segona vegada internacional amb la selecció espanyola i participar com a integrant a la prova final 'The hunt' dels Dynamic new Athletics que es realitzava a Madrid amb sis combinats europeus més: Gran Bretanya, República Txeca, França, Irlanda, Portugal i la mateixa Espanya.

Image1

És una competició diferent i emocionant, amb canvis a la classificació final, on Espanya va anar de menys a més i Marta Mitjans, entrenada per Alfonso Guillén, entrava en acció a 'La caça' (The hunt), una atractiva prova final dels DNA, ocupant una tercera posició final de la prova i del campionat. Espanya va parar el crono amb 4:53.23, gairebé dos segons més que la República Txeca segones i cinc segons més que Gran Bretanya, guanyadors de la prova i dels DNA Sub 20.

L'atleta arenyenca sorgida de la Penya Apa Anem-hi, feia equip juntament amb Álvaro Monfort, Ana Prieto i Juan Carlos Castillo, i ella va córrer l'última posta dels 800 metres, tenint un gran face-to-face amb Natalie Millerová de la República Txeca.