Els cotxes queden atrapats a la Musclera per la deficient senyalització

|

"Diàriament hi ha cotxes atrapats en aquest camí". Així s'expressa un veí de la Musclera que intentava aquest dissabte ajudar a treure el cotxe d'una parella que havia quedat ensorrat en el camí que comunica la platja nudista amb la carretera a través del pas de sota la via del tren. El cotxe va entrar al camí per la deficient senyalització que no impedeix el pas. Hi ha dues tanques de plàstic que estan retirades i, per això, els vehicles entren al camí. Però quan arriben uns metres abans del pas sota la via, queden ensorrats per l'acumulació d'arena de la platja. 


Musclera cotxe1

El vehicle ensorrat aquest dissabte 4 de març al camí de la platja de la Musclera. Foto: Enric Sierra


"Avui heu tingut sort i heu pogut treure el cotxe, però ahir va haver de venir la grua a treure un altre cotxe", explica el veí que havia ajudat la parella. Els joves van fer marxar enrere fins arribar a la confluència del carrer Fra Pere d'Arenys i buscar la sortida a la carretera N-II per Caldes d'Estrac. Uns minuts més tard, un altre cotxe també va enfilar el camí, però va tenir més sort i en veure que hi havia molta sorra, va fer marxa enrere també.


Aaaaaaaaa

El vehicle ensorrat  al camí de la platja de la Musclera al vespre. 


El problema dels vehicles que s'aventuren a passar per aquest camí de la platja de la Musclera no acaba aquí. Si algú aconsegueix superar el tram de sorra, entraria en el pas de sota la via que està ple d'aigua. I si supera aquest darrer entrebanc, es trobarà amb una tanca de ferro que impedeix el pas amb un candau i que tampoc està senyalitzat a l'entrada del túnel per la banda de la platja. Naturalment, totes aquestes incidències no estan degudament senyalitzades a l'entrada del camí per la banda de Caldes d'Estrac. Si ho estigués, les persones que porten vehicles no entrarien en aquest camí.


Musclera cotxe

L'accés al camí-trampa de la platja de la Musclera amb les tanques retirades. Foto: Enric Sierra


Es dona la circumstància que una estona després de l'ensurt de la parella amb el cotxe ensorrat ha arribat un cotxe de la Policia Local d'Arenys al pàrquing de la Musclera i un veí els ha alertat del que havia passat. Els agents van respondre que no havien rebut cap trucada de queixa i el veí els va fer veure que no havia calgut perquè entre uns quants vianants havien pogut treure el vehicle. No obstant això, el veí ha suggerit als agents que posessin la tanca que impedís el pas. Dues hores més tard, la tanca seguia sense barrar el pas del camí de la Musclera que s'ha convertit en una veritable trampa. 


Musclera cotxe3a

El pas de sota la vida del tren està ple d'aigua actualment i és el segon escull pels cotxes. Foto: Enric Sierra



Musclera cotxe4

La tanca de ferro i candau impedeix el pas als cotxes que venen de la N-II i també dels que puguin superar el banc de sorra i el bassal del pas de sota la via del tren. Foto: Enric Sierra