Un partit de futbol femení per a jugadores amb diversitat funcional

​La fundació esportiva Fedamar d'Arenys de Mar organitza demà 12 de març una primera trobada al camp de futbol de Cerdanyola (Mataró)
|

La fundació esportiva Fedamar d'Arenys de Mar organitza demà diumenge 12 de març una primera trobada per l'esport femení amb diversitat funcional. Es tracta d'un partit de futbol 11 al camp de futbol municipal de Cerdanyola entre dos combinats integrats per jugadores inscrites a la weleague7. L'acte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mataró, la Fundació del Futbol Català, la Federació Catalana de Futbol i l'empresa Wintym.


Futbol fedamar

Un partit de futbolistes amb diversitat funcional. Foto: SPORT


La idea va sortir a partir de la weleague7, una lliga de futbol que ja fa anys que va crear la fundació Fedamar, i dirigida als i les esportistes amb diversitat funcional a la qual competeixen un total de 500 esportistes repartits en 38 equips d'arreu del país. Entre aquests 500 esportistes hi havia 41 jugadores i han cregut convenient que per commemorar el Dia Internacional de la Dona, d'aquest passat dimecres, es podria organitzar un esdeveniment diferent, innovador per elles. 


Una festa del futbol femení. 

Un partit amb parlaments, batucada i d’altres activitats que vestiran una jornada molt especial per famílies, jugadores i l'esport català. Aquest esdeveniment se celebrarà diumenge a partir d’un quart de 12 al municipal de Cerdanyola (Mataró). Al marge d’aquesta celebració la fundació compleix deu anys de vida aquest desembre. Deu anys en els quals s'han dedicat a treballar per la diversitat funcional sempre des de l'òptica esportiva i a fer una miqueta més senzilla i agradable la vida de moltes famílies que amb el pas del temps han interactuat i han creat sinergies entre elles.