El PSC va presentar Vinyes com a candidat amb l'ex-lehendakari Patxi López

És previst que els socialistes acabin de confeccionar la resta de la candidatura al llarg de la Setmana Santa
|

El Partit dels Socialistes de Catalunya va presentar el seu candidat Ramon Vinyes, el passat 26 de març. El candidat del PSC va rebre el suport del diputat socialista al Congrés i ex-lehendakari, Patxi López, que es va comprometre a desencallar temes pendents de l’Estat amb Arenys, com el camí de Caldes o afectacions del tren. En una sala d’actes de la Biblioteca plena de militants socialistes, Vinyes va criticar el “perfil baix” de l’actual govern municipal i va anunciar una auditoria en només entrar, si torna a governar. La resta de components de la llista del PSC encara no ha transcendit. En aquest sentit, l’assemblea de l’agrupació local per aprovar-la se celebrarà durant la Setmana Santa. 


VINYES PATXI

Ramon Vinyes amb el diputat i ex-lehendakari Patxi López a la sala de la biblioteca d’Arenys.


Ramon Vinyes va afirmar que cal tornar a “treballar bé” i no fer política de “qui passa any empeny”. Vinyes va destacar que cal millorar en aspectes com la neteja i il·luminació dels carrers i fer bé la recollida selectiva. En aquest sentit, va apuntar que hi ha un “problema de fons” si un govern d’esquerres no ha sabut tirar el nou model endavant. Alhora, apunta que des del PSC creuen que no s’ha aprofitat projectes com les subvencions de la Diputació per posar plaques solars en edificis municipals ni s’està treballant en l’Agenda 2030. De fet, el medi ambient i les polítiques verdes han estat temes que fa uns dies Ramon Vinyes i altres representants socialistes van tractar durant un viatge a Brussel·les per parlar d'aquestes qüestions en clau europea. 


Al marge de la gestió, altres eixos seran la generació de riquesa potenciant el comerç, el polígon, tancant acords amb el TecnoCampus de Mataró i creant llocs de treball. I, per altra banda, distribuint la riquesa per poder donar més ajudes als més vulnerables, construint pisos socials, creant centres de dia i habitatges tutelats per a la gent gran.