Arnau Barangé serà el número dos d’Annabel Moreno a la llista d’ERC

El seguiran els regidors Puig i Pruna que es mantenen en una candidatura molt renovada
|

L'assemblea local d'ERC a Arenys de Mar va aprovar dimarts 28 de març la candidatura per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig, que encapçalarà l'actual alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno. El número dos de la llista serà el president local, Arnau Barangé, amb una àmplia experiència en el sector del comerç, la restauració, com a gerent de la vinoteca La Copa Negra.


Erc

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: Annabel Moreno, Arnau Barangé, Míriam Puig, Josep Maria Pruna, Anna Grau, Oriol Mestres, Sílvia Relats, Quim Mas i Aina Estrada.


La tercera posició l'ocuparà l'actual regidora Míriam Puig, que a banda d'ostentar les carteres d'Educació, Joventut i Festes, és politòloga i treballa a Acció de la Generalitat de Catalunya. En quart lloc, hi trobem l'actual regidor de Seguretat Ciutadana i Cultura, Josep Maria Pruna, que compagina la feina de regidor amb la seva empresa d'efectes voladors per al teatre, el cinema i la televisió. Puig i Pruna repeteixen les posicions de fa 4 anys.


La responsable del servei de menjador de l'escola Sinera, Anna Grau, ocuparà la cinquena posició, mentre que el sisè lloc serà per Oriol Mestres, politòleg, molt vinculat al futbol. Mestres és entrenador de porters a l'acadèmia del Barça. En les següents posicions hi trobem la mestra del Sinera Sílvia Relats i el regidor Quim Mas, que passa de la segona a la vuitena posició. En novè lloc, hi ha la representant del Jovent Republicà, Aina Estrada.


La llista, que compta amb 10 suplents, la tanca l'actual regidora d'Hisenda, Laia Martín —que ha fet el salt al govern de la Generalitat—, i incorpora mili-tants històrics del partit. Com ja s'havia dit, la regidora Mònica Danés, no anirà a la llista. Des d'ERC remarquen que han volgut “fer un equip de persones que reflecteixi de la màxima manera possible la societat arenyenca”. També cal destacar que es tracta d'una llista cremallera de dones i homes, per garantir la paritat absoluta entre homes i dones, més enllà del que obliga a fer la llei electoral. Finalment, la candidatura republicana també inclou gent d'orígens diversos i amb diversos perfils professionals.