Nova webcam per observar en directe l'estat del mar

​El Club Nàutic ha instal·lat una càmera a la platja de la Picòrdia que permet veure perfectament tota la rada d'Arenys i l'estat de l'onatge en qualsevol moment
|

El Club Nàutic d'Arenys de Mar ha instal·lat des del passat 30 de març una webcam per poder consultar en directe l'estat del mar i del vent a la platja de la Picòrdia en el seu tram entre la bocana del port i el rial del Bareu. La instal·lació de la càmera s'ha fet en el pal de banderes situat a toca de la Base Nàutica que el club té en un dels locals del dic de ponent del port d'Arenys i des d'on es poden fer activitats amb diversos tipus d'embarcacions sigui de rem o de vela. 


Base nautica

Visió de la webcam de la Base Nàutica. Foto: CNAM. 


La nova càmera de la Base Nàutica per veure l'estat del mar ja es pot consultar des del web del Club Nàutic (en aquest enllaç). La imatge visible permet veure perfectament tota la rada d'Arenys i l'estat de l'onatge. Per motius de protecció de dades s'ha optat per ennegrir la part de la sorra on es podrien identificar persones. A banda d'això, les darreres setmanes s'han instal·lat 7 noves càmeres de vigilància a diversos punts estratègics del club, que ens permetran tenir un millor control de l'accés de persones i vehicles a les instal·lacions.