Serradó es compromet a convocar audiències públiques cada tres mesos si governa

Arenys en Comú ha presentat la llista completa i el programa electoral per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig
|

Arenys en Comú ha presentat l'equip de persones que conformen la candidatura del partit a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, encapçalada per Ricard Serradó. En una sala Josep Maria Arnau del Calisay amb nombrosos assistents, els comuns també han desgranat els principals eixos del seu programa electoral amb la participació i el consens polític com a principals eixos. En aquest sentit, Serradó s'ha compromès a convocar audiències públiques cada tres mesos si governa. En aquestes reunions la ciutadania podrà demanar informació al govern directament. 


IMG 4683

La presentació ha estat conduïda per Isabel Roig. 


Serradó, que és comercial d'una empresa farmacèutica, serà el candidat a l'alcaldia d'Arenys de Mar, l'acompanyaran la treballadora social Judit Puig, per continuar amb l'ambientòleg Mikel Aulet. En terecer lloc, hi ha la professora de secundària Estel Martí, seguida d'Albert Pizarro, politòleg que va ser coordinador de l'Àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament d'Arenys de Mar durant el mandat 2007-2011. Aquests cinc candidats han estat els encarregats de desgranar els principals eixos del programa. 


Els principals punts del programa són mesures a favor de la sostenibilitat i la protecció de l'entorn, la promoció de l'habitatge públic, la promoció econòmica i enfortir els serveis socials. En l'acte d'avui també s'ha presentat la resta de la candidatura que compta amb noves incorporacions i militants històrics de l'espai polític hereu del PSUC i Iniciativa per Catalunya. En sisè lloc hi va Miquel López Llodrà, seguit de Carmen Neri en setè lloc. Els segueixen Eusebio Mateo, Carme Castellano i Maria Teresa Montmany. Tanca la llista, en dissetè lloc, l'actual regidor del partit Josep Anton López


IMG 4703

Serradó en el moment de clausura de l'acte.


En cloure, l'acte Serradó ha assegurat fent broma que segur que no traurien 17 regidors, però que des dels comuns no dubtaran a treballar sigui des del govern o des de l'oposició amb la resta de partits. En aquest sentit, cal destacar que a l'acte hi han assistit nodrides representacions tant de Junts per Arenys com d'Esquerra Republicana.