Tot a punt per celebrar Sant Jordi a Arenys de Mar

​Consulta aquí totes les activitats emmarcades durant la diada i les novetats editorials arenyenques
|

Quaranta entitats culturals, esportives i partits polítics seran al carrer aquest diumenge 23 d'abril, durant la diada de Sant Jordi, conjuntament, amb floristes i llibreries. La celebració de Sant Jordi s'escau en diumenge i algunes entitats ja han anunciat la voluntat de ser-hi tant el divendres i el dissabte a la tarda. Les parades es repartiran entre la plaça de l'Església i el mateix tram de Riera, a les dues bandes


Sant jordi drac

La representació de la Llegenda de Sant Jordi es farà diumenge a la tarda. Foto: Gegants d'Arenys. 


Per aquest motiu, s’ha decidit tallar la Riera el diumenge a la tarda entre el rial de Sa Clavella i el carrer de l’Olivar. Així, es permetrà que les activitats previstes el diumenge a la tarda es puguin fer al bell mig de la Riera, com ara la cercavila del Drac Arenyot amb la posterior recreació de la llegenda de Sant Jordi que sempre es fa a la porxada del Mercat Municipal. En acabat, hi haurà ballada de sardanes amb la Cobla Osona.


Durant tota la setmana hi ha programació cultural i festiva. Avui divendres hi ha programada la presentació del llibre Eixamplant el cor. Tothom hi té cabuda, de Teresa Quintana, a càrrec de l'exalcalde Miquel Rubirola i l'exregidora Isabel Roig. I també hi ha una nova edició de les Tapes al Mercat. La diada de Sant Jordi comptarà amb altres activitats com ara concerts a càrrec de l’Escola de Música o altres propostes literàries. En aquest espai  web s'explica, de forma detallada, tota la programació d'actes.


Novetats editorials arenyenques

Com cada any hi ha novetats editorials que es relacionen directament amb Arenys, sigui per la seva temàtica o pels seus autors. Eguany són Esbós del Natural. Les memòries d'Elvira Elias.” de Joan Miquel Llodrà, “Eixamplant el Cor. Tothom hi té cabuda.” de Teresa Quintana, “Clarisses, de les arrels a l'horitzó.” de Mireia Martín, “Singladura de l’atletisme a l’Alt Maresme” de Josep Cortés i “El Tunche” de Jordi Mas, David Puig i Carolina Chumbea. Gairebé tots els autors arenyencs signaran llibres diumenge a les 18 hores a la parada de la Llibreria El Set-Ciències a la plaça de l'Església.


Llibres

Les novetats a l'aparador de la Llibreria El Set-Ciències. Foto: Ràdio Arenys.