El PSC ha presentat la seva llista electoral que manté Muñiz com a número 2

Vinyes incorpora diversos perfils professionals, com Yasmina Serrat, Anna Japón i Joan Bertran, així com l'actual regidor David Ramírez
|

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Arenys de Mar ha presentat aquesta tarda la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. En un acte al Teatre Principal, el seu cap de llista Ramon Vinyes ha presentat a la resta de persones que integren la candidatura del PSC. Per a Vinyes, es tracta d'una llista on s'ha tingut en compte les habilitats de cada candidat per cobrir les diferents tasques de l'Ajuntament. Amb aquesta s'han donat a conèixer totes les llistes de les formacions que es presenten a Arenys de Mar. El candidat socialista ha presentat la llista electoral acompanyat per la diputada i portaveu al Parlament, Alícia Romero, i el secretari d’organització al Maresme, Miquel González.


WhatsApp Image 2023 04 29 at 19.08.38

La llista del PSC, aquesta tarda al Teatre Principal. Foto: Xavi Salbanyà. 


Així, en segon lloc, hi trobem l'actual portaveu dels socialistes a l'Ajuntament, Jordi Muñiz, que va renunciar a encapçalar la llista per motius laborals. Muñiz té una empresa d'esdeveniments esportius, centrats en el vòlei platja. Segueix a Muñiz, Yasmina Serrat, que s'estrena com a candidata. Serrat és assessora financera molt avesada a la comunicació digital. En quart lloc, hi ha l'altre regidor del PSC, David Ramírez, que repeteix a la llista. Ramírez és òptic i audiòleg amb llarga experiència al món sindical. 


La llista també incorpora altres noves cares com la directora de l'Escola Bressol del Maricel, Anna Japón, en cinquè lloc. La segueixen Diana Martínez, en sisè lloc; i Joan Bertran, en setena posició. Bertran és enginyer, centrat en el desenvolupament de membranes antitumorals amb l'empresa Cebiotex.  Completen els 10 primers llocs Cristina Gómez, professional del sector serveis; Francesc Zaragoza, ex cap de la Policia Local de Santpedor, ara jubilat; i Sara Méndez, professional del sector vendes. Tanca la llista, l'exalcalde socialista Santi Fontbona.


La diputada Alícia Romero ha destacat el bon treball com a gestors i governants de Ramon Vinyes i, en el seu moment, Santi Fontbona. Romero ha afirmat que el que cal és fer política útil, com ha fet el PSC a la Generalitat amb l’aprovació dels pressupostos. També ha manifestat que cal que Ramon Vinyes sigui alcalde perquè Arenys recuperi la ‘brillantor’ que havia tingut anys enrere.