'Sant Roc. Aigua, Festa, Tradició' serà epicentre de la Nit dels Museus a Arenys

​Arriba una nova edició de La Nit dels Museus, la gran festa museística i el Museu d'Arenys de Mar es prepara per a aquest cap de setmana.
|

Al mes de maig hi ha una parada obligatòria amb la Nit dels Museus i la gran festa museística de Catalunya arriba a una nova edició, obrint espais de bat a bat, esperant que el visitant pugui gaudir de les exposicions permanents i temporals, de les peces exposades i de tot l'element museològic.


Arenys de Mar i el Museu Marès de la Punta es preparen per a aquest dissabte 13 amb una agenda on l'epicentre central serà l'exposició temporal "Sant Roc. Aigua, Festa, Tradició". Al voltant de la Festa de Sant Roc, patrimoni d'interès nacional i celebració arrelada en el context comarcal i nacional, es va crear aquest muntatge museístic, on aquesta vegada Bernat Salbanyà i Roser Maresma, comissaris de l'exposició, faran una visita guiada de 21 a 22. En paral·lel a la visita, el visitant podrà compartir la seva experiència de la festa.


El Museu d'Arenys també aprofita aquest dia marcat per tenir portes obertes durant el cap de setmana. Aquest any el lema de la Nit dels Museus és "Museus, sostenibilitat i benestar". Un esdeveniment global que va començar l'any 1997 a Berlín i la cita obre museus de més de 120 ciutats europees.


Image0 17