Què s'han preguntat els caps de llista en el debat electoral de Ràdio Arenys?

​Recupereu les preguntes creuades que s'han fet els sis candidats a l'alcaldia durant en el debat celebrat a la sala Josep Maria Arnau del Calisay
|

Els sis candidats a l'alcaldia d'Arenys de Mar han participat aquest migdia al debat electoral que ha organitzat Ràdio Arenys a la sala Josep Maria Arnau del Centre Cultural Calisay. El debat ha tingut un primer bloc introductori de balanç del mandat actual. En el segon bloc han parlat més de propostes de futur. Aquesta part ha començat amb preguntes creuades entre els candidats que s'han assignat per sorteig. Podeu recuperar-les en els vídeos que venen a continuació. 


La candidata d'ERC, Annabel Moreno, ha estat la primera a obrir el torn de preguntes i ha preguntat a Ramon Vinyes què pensa fer el PSC per combatre l'incivisme. Aquí la resposta:  


Vídeo: Ràdio Arenys. 


L'atzar ha fet que Vinyes preguntés just després a Moreno. El cap de llista socialista s'ha centrat en les causes del trencament del govern. Ha fet més aviat una pregunta tipus test: si va ser per què ERC no deixava fer, per què la CUP no feia prou o pels funcionaris municipals. Aquí la resposta: 

Vídeo: Ràdio Arenys. 


Just després el cap de llista de Junts per Arenys, Estanis Fors, ha preguntat al candidat d'Arenys en Comú, Ricard Serradó, si després de tot el que ha passat tornarien a fer alcaldessa a Annabel Moreno. Aquí la resposta. 

Vídeo: Ràdio Arenys. 


Serradó, al seu torn, li ha fet la pregunta al candidat del Partit Popular, Juanjo Almansa, amb qui tot i les diferències ideològiques de programa han mantingut una gran sintonia personal al llarg de tot el debat. Li ha preguntat si estava disposat a arribar a consensos. 

Vídeo: Ràdio Arenys. 


Just després, Almansa, ha fet la pregunta al candidat de la CUP, Arnau Cucurull. La pregunta en aquest sentit ha estat sobre la gran polèmica que arreu enfronta la CUP i el Partit Popular, sobre les ocupacions. Aquí la resposta: 


Vídeo: Ràdio Arenys. 


Finalment, el cap de llista de la CUP ha fet la seva pregunta al cap de llista de Junts per Arenys, Estanis Fors. Aquesta ha estat sobre política fiscal i com ho pensa fer per mantenir els serveis sense apujar impostos. Aquí la resposta: 


Vídeo: Ràdio Arenys.