​Ana Montes, nova presidenta de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar

​Agafa el relleu d'Enric Pera amb la intenció de donar continuïtat al projecte que s'ha dut a terme fins ara
|

Ana Montes ha estat elegida presidenta de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar en l'assemblea general que l'entitat va fer dijous al vespre. La vintena de socis assistents van elegir Montes per unanimitat, que pren el relleu del fins ara president, Enric Pera. Montes està vinculada a l'AFA des de fa molts anys i ja ha ocupat altres càrrecs a la junta de l'entitat, essent fins ara la seva secretària. Ara liderarà un equip que manté mantenint els mateixos membres de la junta anterior i hi afegeix tres nous vocals.


AnamontesokAna Montes. Foto: Maresme360.


En declaracions a Ràdio Arenys, Montes ha afirmat que "agafa el càrrec amb il·lusió i que la seva intenció és donar continuïtat al projecte que s'ha dut a terme fins ara". També ha destacat que assumeix una presidència compartida amb tots els membres de la junta. Un dels projectes més immediats és l'inici de la Lliga Social que, enguany, serà de forma telemàtica i les fotografies presentades s'exposaran al Mercat Municipal, espai que, en aquests moments, ja acull una mostra sobre la història d'aquest equipament municipal.


Des de l'AFA seguiran actius amb la col·laboració amb diverses activitats a la vila, com la mostra que organitzen a l'octubre sobre diverses temàtiques així com actes per la Marató o altres iniciatives solidàries. També mantindran els cursos de fotografia sempre que la situació de pandèmia ho permeti. La setmana que ve està prevista una primera reunió de la Junta Directiva.