Carta al Dr. Ricard Peiró, director del CAP d'Arenys de Mar

He exposat el meu cas particular, però la mala gestió de la nostra sanitat s'està enquistant a la nostra societat
|

Primer de tot voldria estar segura d'una cosa, està parlant del CAP d'Arenys de Mar? Li puc assegurar que el CAP del qual parla, no és el nostre.


Sóc una pacient amb una malaltia crònica i segons vostè els metges ens porten un seguiment. Fa més de tres mesos que estic intentant posar-me en contacte amb la meva doctora, trucant, enviant e-mails a la meva salut i l'única resposta que rebo és que l'endemà em trucarà, però la trucada mai arriba. Quan torno a trucar o em presento al CAP, la resposta és que té molta feina i que m'ha reprogramat la trucada per un altre dia, la qual tampoc la realitza. Així porto més de tres mesos.


No parlem del seguiment de la medicació, la qual tampoc es porta a terme correctament. Em van eliminar de la recepta, sense previ avis ni visita de la doctora, un medicament que el tinc prescrit de manera crònica, quan em presento al CAP per demanar explicacions, em responen que allò és un problema meu i que, com a un favor, li diran a la meva doctora que me'l torni a posar a la recepta. La meva sorpresa és que, no només no em van posar aquell medicament sinó que, em van posar un altre que ja m'havien canviat per contraindicació amb una altra patologia que tinc.


Per això torno a preguntar, està parlant del CAP d'Arenys de Mar? Està segur, Dr. Peiró, que atenen correctament a les persones? He exposat el meu cas particular, però la mala gestió de la nostra sanitat s'està enquistant a la nostra societat. Som persones i ens mereixem ser ateses amb dignitat.



Magda